Gå direkte til indhold
  • icon-quote-start Jeg vil gerne have et almindeligt liv ligesom alle andre icon-quote-end Kvinde, 27 år, kontanthjælpsmodtager

icon-mouse-scroll
Øvrigt
10. mar. 2020
Socialt udsatte bør betragtes som risikogruppe ift. COVID-19/coronavirus
Mandag den 9. marts har Rådet sendt brev til direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og opfordret til at betragte socialt udsatte som risikogruppe ift. COVID-19/coronavirus.
Læs nyhed
Øvrigt
11. feb. 2020
Rådet søger to nye AC-medarbejdere
AC-ere med politisk tæft og skarp pen søges til sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte.
Læs nyhed
Øvrigt
24. jan. 2020
Pressemeddelelse: Vibe Klarup er ny formand for Rådet for Socialt Udsatte
Social- og indenrigsminister Astrid Krag har udpeget Vibe Klarup som ny formand for Rådet for Socialt Udsatte. Vibe Klarup afløser Jann Sjursen, der trådte tilbage i november 2019.
Læs nyhed
Øvrigt
06. nov. 2019
Pressemeddelelse: Rådet for Socialt Udsatte tilbyder at fratræde
Det er med beklagelse, at medlemmerne af Rådet for Socialt Udsatte i dag har modtaget Jann Sjursens meddelelse om, at han fratræder formandsposten.
Læs nyhed
Øvrigt
06. nov. 2019
Pressemeddelelse: Formanden for Rådet for Socialt Udsatte stopper på posten
Jann Sjursen, formand for Rådet for Socialt Udsatte, har på grund af uenigheder i Rådet meddelt social- og indenrigsminister Astrid Krag, at han ønsker at blive fritaget fra hvervet som formand.
Læs nyhed
Udsatte grønlændere
21. okt. 2019
Oplæg fra konference om socialt udsatte grønlændere
Her kan du finde de oplæg, der blev holdt på Rådets konference om socialt udsatte grønlændere den 9. oktober 2019.
Læs nyhed
Udsatte grønlændere
08. okt. 2019
Pressemeddelelse: Ny rapport dokumenterer for første gang socialt udsatte grønlænderes sundhed, sygelighed og trivsel
Den 9. oktober 2019 præsenterer Rådet for Socialt Udsatte en ny undersøgelse af socialt udsatte grønlænderes sundhed, sygelighed og trivsel i Danmark. Det sker med en konference på Johan Borups Højskole i København den 9. oktober kl. 12 - 16
Læs nyhed
Hjemløshed
04. okt. 2019
Debat: Opholdskravet for kontanthjælp rammer de hjemløse
Hjemløse borgere på kontanthjælp bliver uretmæssigt ramt af opholdskravet. Ministeren sender bolden videre til kommunerne, men ansvaret ligger på hans bord, skriver Jann Sjursen i dette debatindlæg. Af Jann Sjursen, formand for Rådet for Socialt Udsatte. Indlægget er bragt i Information, den 4. oktober 2019, 1. sektion, side 4.
Læs nyhed
Hjemløshed
03. okt. 2019
Debat: Stop med at skyde på selvmøderprincip
Kommunerne har længe forsøgt at få afskaffet selvmøderprincippet, der betyder, at socialt udsatte selv kan henvende sig på forsorgshjem og herberger og bede om hjælp. Af Jann Sjursen. formand for Rådet for Socialt Udsatte. Indlægget er bragt på arbejderen.dk den 3. oktober 2019.
Læs nyhed
Øvrigt
02. okt. 2019
Pressemeddelelse: Finanslovsudspil dæmmer ikke op for manglende satspulje
Regeringens udspil til finanslov for 2020 formår slet ikke at samle op efter den nu lukkede satspulje. Der er simpelthen ikke afsat midler nok til socialt udsatte på udspillet.
Læs nyhed
Øvrigt
01. okt. 2019
Talknuser til Rådet for Socialt Udsatte – studentermedhjælper
Rådet for Socialt Udsatte søger en studentermedhjælper til sekretariatet i Rønne til at arbejde med statistik og økonomi om socialt udsatte.
Læs nyhed
Hjemløshed
30. sep. 2019
Debat: Housing first er ikke nok til at bekæmpe hjemløshed blandt ældre
Housing first bør stå centralt i indsatsen for ældre hjemløse, men der er behov for helt andre tilbud end til de unge. Opret særlige plejetilbud til de ældre. Af Jann Sjursen, formand for Rådet for Socialt Udsatte. Indlægget er bragt på Altinget: social den 30. september 2019.
Læs nyhed