LUK
  • Man får bare lyst til at lukke ned for alt og isolere sig, fordi man ikke har råd til at leve Mand, 27 år, om fattigdom

  • 00:10
Udsatteråd
28. aug. 2017
Rådet udgiver valgavisen Udsatte Stemmer
Rådet for Socialt Udsatte har i forbindelse med kommunal- og regionsrådsvalget 2017 udgivet valgavisen Udsatte Stemmer. Formålet med valgavisen er at opfordre socialt udsatte til at gøre deres stemme gældende ved det kommende valg.
Læs nyhed
Brugernes BaZar
28. aug. 2017
Pressemeddelelse: Minister møder mere end 1.000 socialt udsatte til Brugernes Bazar i Odense
Børne- og socialminister Mai Mercado åbner dette års udgave af arrangementet Brugernes Bazar, den 30. august i Kongens Have i Odense. Bazaren er socialt udsattes eget ”Folkemøde”, hvor mere end 1.000 socialt udsatte, politikere og organisationer mødes til politisk debat og fælleskab.
Læs nyhed
Fattigdom
12. jul. 2017
Ny rapport: Danmark har meget arbejde forude for at indfri FN's verdensmål
I en ny rapport ”What will Denmark Look like in 2030” vurderer 28 danske civilsamfundsorganisationer Danmarks indsats for at indfri FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.
Læs nyhed
Sundhed
30. jun. 2017
Pressemeddelelse: Socialt udsatte lider fortsat en alt for tidlig død
Ny undersøgelse viser, at socialt udsatte dør 19 år tidligere end den øvrige befolkning – og ofte af lidelser, der ellers godt kan behandles. Siden sidste undersøgelse er middellevetiden for socialt udsatte forbedret med tre år sammenlignet med den øvrige befolkning.
Læs nyhed
Øvrigt
29. jun. 2017
Debat: Mai Mercados tørresnor er kun til det øverste tøj i vasketøjskurven
Børne- og socialminister Mai Mercado (K) har lanceret et danmarkskort, som giver et overblik over, hvor mange klagesager der er fejl i, når borgerne klager over kommunernes afgørelser efter serviceloven. Initiativet har været omtalt som en tørresnor, hvor kommuner, der laver for mange fejl, kan komme op at hænge. Af Jann Sjursen, indlægget er bragt i Politiken, 29. juni 2017, Sektion 2 (Kultur), Side 10 (Debat).
Læs nyhed
Øvrigt
28. jun. 2017
Debat: Hvor er solidariteten blevet af?
Kontanthjælpsmodtagere, hjemløse og andre udsatte mennesker rammes af fattigdomsskabende ydelser og fængselsstraffe for tiggeri. De mest sårbare straffes i stedet for at få hjælp. Det kan vi ikke være bekendt. Af Jann Sjursen, indlægget er bragt i Arbejderen den 28. juni 2017.
Læs nyhed
Brugernes BaZar
27. jun. 2017
Find hele programmet for Brugernes Bazar 2017 her!
Kom til Brugernes Bazar i Kongens Have i Odense den 30. august 2017. Ses vi?
Læs nyhed
Udsatteråd
14. jun. 2017
Dialogmøde for lokale udsatteråd samlede råd fra hele landet
Den 6. juni var hele 70 deltagere fra de lokale udsatteråd rundt om i landet mødt op til dialogmøde i Odense, for at udveksle erfaringer, dele viden og få inspiration.
Læs nyhed
Øvrigt
13. jun. 2017
Temadag satte retssikkerhed for socialt udsatte på dagsordenen
Den 18. maj afholdt Rådet for Socialt en stor temadag om retssikkerhed, fordi Rådet gennem længere tid er stødt på sager, som tyder på, at det står skidt til med retssikkerheden for socialt udsatte.
Læs nyhed
Øvrigt
02. jun. 2017
Rådet for Socialt Udsatte på Folkemødet 2017
Rådet for Socialt Udsatte deltager på årets Folkemøde, og har tre spændende arrangementer om socialt udsatte på tapetet.
Læs nyhed
Årsrapporter
29. maj 2017
Pressemeddelelse: Rådets årsrapport sætter fokus på udsathed og køn
Socialt udsatte kvinder kæmper med tilværelsen Socialt udsatte kvinder i Danmark er ofte udsat for vold, overgreb og trusler, og de sociale tilbud tilgodeser ikke kvindernes behov. Samtidig stiger fattigdommen og antallet af hjemløse vokser. Det er det triste billede, som Rådet for Socialt Udsatte tegner i Årsrapport 2017.
Læs nyhed
Brugernes BaZar
23. maj 2017
Kom til Brugernes Bazar den 30. august!
Tradtionen tro inviterer Rådet for Socialt Udsatte sammen med LAP, SAND og Brugerforeningen til Brugernes Bazar i Kongens Have i Odense (over for banegården).
Læs nyhed
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 29