Gå direkte til indhold
 • icon-quote-start Jeg vil gerne have et almindeligt liv ligesom alle andre icon-quote-end Kvinde, 27 år, kontanthjælpsmodtager

icon-mouse-scroll

AC-medarbejder søges til barselsvikariat i sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte

31. aug. 2018

Vil du være med til at forbedre forholdene for socialt udsatte mennesker, så er denne stilling måske noget for dig. Rådet for Socialt Udsatte søger en AC’er på fuld tid i perioden 1. november 2018 til 31. august 2019. 

Om Rådet for Socialt Udsatte

Rådet er et statsligt råd nedsat af børne- og socialministeren. Rådet har til opgave at være talerør for socialt udsatte, dvs. mennesker med komplekse sociale problemer som fx hjemløshed, misbrug, sindslidelse mv. Du kan læse mere om Rådet her på hjemmesiden.

Om jobbet 

Jobbet indeholder et særligt ansvar i forhold til lokale udsatteråd og lokal dialog med socialt udsatte. Du skal være drivende i udviklingen af Rådets indsats på det felt. Arbejdet vil bestå i erfaringsopsamling, samarbejde med eksisterende lokale udsatteråd og initiativer for at oprette nye råd i flere kommuner eller på anden måde styrke dialogen med socialt udsatte lokalt.

Du skal også bidrage til det almindelige sekretariatsarbejde, der består i at give formanden og Rådet en god sekretariatsbetjening med visionære og gennemarbejdede politikoplæg. Du vil også skulle omsætte Rådets beslutninger til konkrete aktiviteter, så Rådets synspunkter øver indflydelse på politiske beslutninger af relevans for socialt udsatte, og så Rådet fastholder rollen som talerør for socialt udsatte mennesker.

Jobbet spænder fra det strategiske og politiske niveau med politikudvikling til mere konkrete og jordnære opgaver som at indsamle, bearbejde og kommunikere viden til både beslutningstagere, den brede offentlighed og socialt udsatte mennesker. Derudover vil der være opgaver med at facilitere møder og andre konkrete tiltag for at inspirere og styrke den lokale dialog med udsatte.

Dine kompetencer og kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse
 • Har en dybtgående indsigt i samfund og politik og har blik for såvel lands- som lokalpolitiske processer, samt hvordan indflydelse opnås
 • Har viden om det socialpolitiske område og andre politikområder af relevans for socialt udsatte
 • Har en skarp pen
 • Arbejder effektivt både alene og i samarbejde
 • Har flair for koordinering af projekter, herunder interessentinddragelse og processtyring
 • Kan inspirere og facilitere samarbejdet mellem forskellige interessenter
 • Har evnen og lysten til at snakke med mennesker, der er eller har været på kanten af samfundet

Du skal indgå i et lille sekretariat med en håndfuld medarbejdere. Vi har en uformel, men effektiv og ambitiøs arbejdsform. Der er højt til loftet med plads til visionære og strategiske ideer, men hverken mødekaffen eller deltagerlisten til konferencen laver sig selv. Du skal være fleksibel og villig til at tage ansvaret for stort og småt.

Du kan have erfaring eller være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har mod på opgaven og kan se dig selv arbejde ud fra sekretariatet i Rønne. 

Vi tilbyder dig 

 • Alsidige arbejdsopgaver og løbende nye udfordringer
 • At blive del af et fagligt miljø, hvor videndeling prioriteres
 • Mange samarbejdspartnere internt og eksternt med mulighed for udvikling af dit netværk
 • Gode og fleksible arbejdsvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker som fuldmægtig i henhold til AC-overenskomsten. Der er tale om et barselsvikariat, der løber frem til den 31. august 2019. 

Ansættelsesområdet er sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte. Arbejdsstedet er sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte, St. Torvegade 26, 3700 Rønne.

Stillingen ønskes besat pr. den 1. november 2018 eller efter nærmere aftale.

Der vil være en del rejseaktivitet til København og det øvrige land. 

Hvis du vil vide mere 

Du kan læse mere om Rådet for Socialt Udsatte på www.udsatte.dk og høre mere om stillingen hos sekretariatschef Ole Kjærgaard på tlf. nr. 4185 1095.

Din ansøgning 

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk til post@udsatte.dk.

Ansøgningen skal være sekretariatet i hænde senest mandag den 17. september 2018 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, handicap, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Ved indsendelse af ansøgning giver ansøgeren samtykke til, at sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte opbevarer personoplysninger til brug for ansættelsesprocessen. Oplysningerne slettes, når der ikke længere er administrativ brug for dem.

Find jobopslaget på Job i Staten her