Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Rådet inviterer til kick-off-konference om det sociale frikort

05. dec. 2018

Den 1. januar træder det sociale frikort i kraft. Med frikortet kan socialt udsatte tjene op til
20.000 kr. skattefrit uden at blive trukket i offentlige ydelser. Ordningen er et forsøg, som
løber over to år.

Det giver stor glæde at kunne bidrage med det, man kan – og modtage løn for et stykke udført arbejde. Og Rådet for Socialt Udsatte tror på, at det sociale frikort kan åbne nye muligheder for, at socialt udsatte kan opnå glæden ved at arbejde og tjene egne penge.

Men hvordan får det sociale frikort luft under vingerne? Hvordan kan socialt udsatte få gavn af ordningen? Hvordan kan virksomhederne bruge ordningen? Og hvad med kommunerne og de sociale tilbud – hvordan kan de understøtte det sociale frikort? Det er spørgsmål, som forsøges besvaret på konferencen.

Er du også nysgerrig på det sociale frikort? Så meld dig til Rådet for Socialt Udsattes kick-off konference, som finder sted:

Mandag d. 14. januar 2019 kl. 10.00-15.00 i
DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København

Konferencen åbnes af børne- og socialminister Mai Mercado og henvender sig både til brugere, sociale tilbud, kommuner og virksomheder.

Tilmelding sker på post@udsatte.dk. Pladser fordeles efter først-til-mølle princippet og under hensyn til, at flest mulig forskellige organisationer mv. kan få plads. Det er gratis at deltage.