Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Rådet inviterer til konference om socialt udsattes møde med sundhedssystemet

11. mar. 2019

Kom og vær med, når Rådet sætter fokus på socialt udsattes sundhedstilstand og
lægger op til debat om, hvordan sundhedsvilkårene for socialt udsatte kan forbedres.

Socialt udsatte har en markant ringere sundhed og trivsel end resten af befolkningen. Ofte oplever socialt udsatte en række barrierer i mødet med sundhedsvæsnet, som betyder, at de ikke får den rette behandling. Det viser nye undersøgelser, som Rådet for Socialt Udsatte har fået lavet.

Den 30. april 2019 lancerer Rådet for Socialt Udsatte rapporten Socialt udsattes møde med sundhedsvæsnet, som er en opfølgning på Rådets tidligere rapporter Socialt Udsattes dødelighed og brug af sundhedsvæsenet og SUSY UDSAT 2017. Undersøgelserne viser at, der gennem de sidste 10 år stort set ikke er sket fremskridt med socialt udsattes sundhed og trivsel.

Vil du vide mere om, hvordan det kan være? Og hvordan vi kan komme videre? Så tilmeld dig Rådet for Socialt Udsattes konference. Vi sætter fokus på socialt udsattes sundhedstilstand og lægger op til debat om, hvordan sundhedsvilkårene for socialt udsatte kan forbedres.

Konferencen finder sted:

Tirsdag d. 30. april 2019 kl. 10.00-15.30 i
DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København

Konferencen vil byde på både oplæg og debat og henvender sig til både brugere, sociale tilbud, myndigheder og politikere. Et detaljeret program vil blive offentliggjort senere.

Tilmelding sker senest d. 23. april på post@udsatte.dk. Angiv navn og titel ved tilmelding.

Pladser fordeles efter først-til-mølle- princippet og under hensyn til, at flest muligt forskellige organisationer mv. kan få plads. Det er gratis at deltage.