Gå direkte til indhold
  • Jeg vil gerne have et almindeligt liv ligesom alle andre Kvinde, 27 år, kontanthjælpsmodtager

Talknuser til Rådet for Socialt Udsatte – studentermedhjælper

01. okt. 2019

Rådet for Socialt Udsatte søger en studentermedhjælper til sekretariatet i Rønne til at arbejde med statistik og økonomi om socialt udsatte.

Brænder du så meget for at arbejde med politik til gavn for socialt udsatte, at en smule transport ikke er nogen hindring, eller har du en tilknytning til Bornholm, som du kan pleje en aften eller to om ugen, eller vil du bare lære øen bedre at kende, så læs videre!

Du skal:

  • holde dig ajour med og grave i eksisterende statistisk og lave nøgletal på området
  • bistå med udarbejdelse af notater mv. om den økonomiske udvikling på området, herunder kommunale udgifter
  • bistå med simple familietypeberegninger (pension, kontanthjælp, boligstøtte, skat mv.)
  • være sekretariatets ekspert i formidling af tal i form af let læste tabeller og skarpe grafer.

Det er ikke afgørende, om du læser økonomi, statskundskab, sociologi eller anden relevant samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi lægger vægt på, at du:

  • Er stærk i arbejdet med tal og evner at omsætte store mængder af taloplysninger til let forståelige budskaber og informationer
  • Har en stor interesse for og viden om samfund og politik, herunder særligt socialpolitik
  • Arbejder effektivt både alene og i samarbejde
  • Er stærk i excel og træk af data fra eksempelvis Danmarks Statistiks databaser og har et grundlæggende kendskab til offentlig økonomi.

Arbejdstiden vil være 12-15 timer ugentligt på sekretariatet i Rønne efter nærmere aftale. Placeringen af arbejdstiden på ugens normale arbejdsdage afpasses efter dine ønsker og muligheder.

Om Rådet for Socialt Udsatte

Rådet er et statsligt råd nedsat af social- og indenrigsministeren. Rådet har til opgave at være talerør for socialt udsatte, dvs. mennesker med komplekse sociale problemer som fx hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom mv. Du kan læse mere om Rådet på www.udsatte.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation – Det statslige område (OAO-Fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).  

Ansættelsesområdet er sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte. Arbejdsstedet er sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte, St. Torvegade 26, 3700 Rønne.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Hvis du vil vide mere

Du kan læse mere om Rådet for Socialt Udsatte på www.udsatte.dk og høre mere om stillingen hos sekretariatschef Ole Kjærgaard på tlf. nr. 4185 1095.

Din ansøgning

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk til post@udsatte.dk.  

Ansøgningen skal være sekretariatet i hænde senest mandag den 14. oktober 2017 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, handicap, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ved indsendelse af ansøgning giver ansøgeren samtykke til, at sekretariatet for Rådet for Socialt Udsatte opbevarer personoplysninger til brug for ansættelsesprocessen.  Oplysningerne slettes, når der ikke længere er administrativ brug for dem.