Gå direkte til indhold
  • icon-quote-start Man får bare lyst til at lukke ned for alt og isolere sig, fordi man ikke har råd til at leve icon-quote-end Mand, 27 år, om fattigdom

icon-mouse-scroll

Hvordan skal fremtidens socialpolitik være?

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Rådet for Socialt Udsatte vil meget gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik. Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, at vi får diskuteret?

Vi har også spurgt en række nuværende eller tidligere socialt udsatte, ildsjæle, fagfolk, politikere, eksperter og andre om deres ønsker til fremtidens socialpolitik. Dem kan du løbende se eller læse til højre på denne side og på vores sider på de sociale medier

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn. Kommenter gerne med en video, hvor du fortæller os om dine ønsker for fremtidens socialpolitk eller vedlæg et billede, der illustrerer din pointe. Det behøver ikke kun at være tekst.

Du kan også sende os en mail på post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Input til en ny socialpolitisk vision

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision, der kan være med til at sætte rammen for Rådets arbejde i de kommende år for at sikre socialt udsatte større indflydelse på fremtidens socialpolitik.

Processen skudt i gang med møde i landspanel

Et at de første spadstik i Rådets arbejde med at udvikle en ny socialpolitisk vision blev taget på det første møde i landspanelet, der består af repræsentanter for de lokale udsatteråd. På mødet blev der drøftet drømme og bekymringer for fremtidens socialpolitik.

I videoen herunder kan du se mere om mødet.

INFO Video fra møde i landspanelet bestående af repræsentanter for de lokale udsatteråd: drømme og bekymringer for fremtidens socialpolitik.

Videoer

Interviews