Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Bos ønsker til fremtidens socialpolitik

Bo fortæller i videoen, at han er ædru og fri af hash – og har været det noget tid. Han er glad for, at han i dag kan være med til at hjælpe andre, og han mener, at vi kommer meget længere, hvis vi er villige til at gøre noget for hinanden.

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

I dag er Bo mentor for andre. Her står han i skoven, hvor han finder ro og styrke og går tur med dem, han er mentor for. Han synes ikke, at det er i orden, at der i et velfærdssamfund, er nogen, der står udenfor og er ladt alene.

Bo mener ikke, at det er i orden, at der i et velfærdssamfund er nogen, der står udenfor og er ladt alene, og han spørger: "Hvordan kan det være, at når vi har flere ressourcer end nogensinde før, at det sociale skel så er blevet større?"

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer