Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Dennis' ønsker til fremtidens socialpolitik

Dennis fortæller, at han ikke længere er en torn i øjet på kommunen. Nu arbejder han faktisk for kommunen som IT-medarbejder. Han mener bl.a., at der er brug for et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til at være udsat.

Hvad mener du? Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Dennis har en turbulent ungdom med social udsathed bag sig. Her står han i døren til sit hjem, hvor han i dag har fast base. Han har selv oplevet, at et job som IT-medarbejder i kommunen har givet ham mere indhold i tilværelsen.

Dennis ønsker bl.a. lige adgang til sundhed og et mere rummeligt arbejdsmarked. Og så synes han, at man i højere grad bør spørge socialt udsatte, hvordan det er at være udsat.

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer