Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Heidis ønsker til fremtidens socialpolitik

Heidi har både fysiske og psykiske udfordringer og beskriver sig i videoen som ”en af landets skæve eksistenser”. Hun ønsker, at regioner og kommuner bliver bedre til at arbejde sammen, når det kommer til psykiatrisk behandling og misbrugsbehandling.

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Heidi har selv lang erfaring med social udsathed og bruger i dag mange kræfter og det meste af sin tid på at hjælpe andre i udsatte positioner. Hun bruger derfor ofte naturen og de grønne områder, som her på billedet, til at lade op og få ny styrke.

Hun mener, at der er alt for mange, der falder mellem to stole, når de har brug for både psykiatrisk behandling og misbrugsbehandling, fordi samarbejdet mellem kommuner og regioner ikke altid fungerer.

Heidi ønsker sig især bedre samarbejde mellem regioner og kommuner, og så vil hun gerne involveres mere - lyt til os, snak med os, siger hun bl.a.

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer