Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Jannis' ønsker til fremtidens socialpolitik

I dag er Jannis far og har taget en uddannelse i offentlig administration. Men tidligere har han levet i social udsathed og været afhængig af en række forskellige stoffer. Han mener bl.a., at der er brug for afbureaukratisering af systemet og at socialpolitikken ikke kun skal være for dem, der har ressourcer til at forstå den.

Hvad mener du? Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik? Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden

Jannis tilbringer mange sene aftenstunder i træningslokalet, hvor han finder styrke, fokus og ro. Han har selv oplevet, hvor svært det kan være at forstå og navigere i det offentlige system og peger bl.a. derfor på behovet for afbureaukratisering.

Jannis ville bl.a. ønske, at der var mindre distance mellem den offentligt ansatte og den socialt udsatte borger. 

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer