Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Josefine skyder samtalen i gang

I videoen har vi bedt Josefine om at skyde samtalen om fremtidens socialpolitik i gang. Hun ønsker bl.a. flere billige boliger og at man ruster anbragte børn bedre, så det ikke er hver 10. anbragte, der bliver hjemløs.

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Denne trappesten sov Josefine på, da hun som blot 12årig blev hjemløs første gang. I dag er hun studerende og ønsker, at socialt udsatte i fremtiden sidder med om bordet, når der skal forhandles om, hvordan man skal hjælpe dem

Josefine ønsker bl.a. at der bliver bygget flere flere billige boliger og at man ruster anbragte børn bedre, så det ikke er hver 10. anbragte, der bliver hjemløs.

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer