Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Kim Allans ønsker til fremtidens socialpolitik

Kim Allan i videoen her har været hjemløs i ca. 30 år. Han ønsker bl.a. flere forskellige tilbud til hjemløse ud over muligheden for at flytte på herberg, og at man behandler folk mere efter de behov, de har.

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Kim Allan har været hjemløs i rigtig mange år. Her står han ved et område, hvor han ofte går tur med sin hund og nyder stilheden. Der skal egentlig bygges på området, men det har stået tomt i flere år. Kim Allan ønsker sig flere alternativer til at bo på herberg. Fx mulighed for at bo i små flytbare huse, som bl.a. kunne placeres her.

Kim Allan mener, at det vigtige, når man taler socialpolitik, det er at lytte til den enkelte og høre, hvad deres behov er. For alle er forskellige. Hvorfor kan man ikke spørge den hjemløse, hvad han har lyst til at bo i, spørger han bl.a.

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer