Gå direkte til indhold
icon-mouse-scroll

Lenes ønsker til fremtidens socialpolitik

Lene havde alt hun drømte om. Uddannelse, godt job, drømmehuset, familie. Men hun mistede fodfæstet i livet pga. psykiske lidelser. Rådet har spurgt Lene om input til fremtidens socialpolitik. Hun mener, at tilbuddene i psykiatrien er for kortsigtede og at man bør arbejde med en længere tidshorisont. Og så ønsker hun, at samarbejdet på tværs af offentlige og private aktører bliver bedre.

Hvad er dine ønsker til fremtidens socialpolitik?

Hvordan skal den være? Hvad skal den kunne? Hvad er det vigtigt, vi får diskuteret?

 Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram kan du kommentere på vores opslag, eller du kan sende os en mail via post@udsatte.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Lene står uden for Huset for Psykisk Sundhed i København, som hun selv blev tilknyttet, da tilværelsen ramlede for hende. I dag underviser hun, er peer-medarbejder og leder gruppeforløb for andre psykisk sårbare.

Lene ønsker, at man arbejder langsigtet. Folks recovery er ofte årelange processer, siger hun og ønsker, at man tænker mere end ti år frem.

icon-check

Rådet for Socialt Udsatte samler input til en ny socialpolitisk vision og har spurgt en række fagfolk, politikere, borgere, brugere og ildsjæle om deres input.

Men vi vil også gerne høre dine ønsker til fremtidens socialpolitik.

Følg med og kommenter på Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn, send os en mail på post@udsatte.dk eller brug kontaktformularen.

Videoer