Brugernes Bazar: Hvad har vi lært af corona?

Temaet på dette års Brugernes Bazar var gode og dårlige erfaringer med corona. Læs mere og se billeder fra bazaren i artiklen herunder.

Kira West siddende på græsplænen i samtale med deltager.
Brugernes Bazar

Da coronaen ramte Danmark, lukkede væresteder og andre sociale tilbud med kort varsel og efterlod mange udsatte endnu mere udsatte.

Omvendt kunne det pludselig lade sig gøre at hente sin medicin for flere dage ad gangen i stedet for i mindre doser to gange om dagen.

De erfaringer skal vi tage vi lære af, og derfor var overskriften for dette års Brugernes Bazar "Hvad har vi lært af corona?".

- På den ene side skal erfaringerne sikre, at vi har et stærkt socialt beredskab, næste gang en krise som denne rammer. På den anden side skal vi sørge for, at alle de gode initiativer og løsninger bruges, selv når vi ikke står i en krise. De skal ikke lægges i skuffen, siger formanden for Rådet for Socialt Udsatte, Kira West.

- Brugernes Bazar er stedet, hvor de mange gode og dårlige erfaringer, som mennesker i social udsathed har haft med corona, samles - og så tager vi dem med videre til politikerne, siger Kira West.

Her kan du se billeder fra den solrige dag i Ansgar Anlæg i Odense:

 

Kontakt

Portræt af Helena Hanna Holm på hvid baggrund

Helena Hanna Holm

Politisk konsulent
41 85 10 49
Portræt af Kristian Volden

Kristian Volden

Presse- og kommunikationskonsulent
41851021