Gå direkte til indhold
  • icon-quote-start Jeg vil gerne have et almindeligt liv ligesom alle andre icon-quote-end Kvinde, 27 år, kontanthjælpsmodtager

icon-mouse-scroll

Møde i bruger-/praktikerpanel med fokus på involvering

30. sep. 2020

Da bruger-/praktikerpanelet mødtes i slutningen af september, blev der diskuteret drømme og bekymringer for fremtidens socialpolitik, og der blev udvekslet erfaringer - gode og dårlige - med brugerinvolvering.

Bruger-/praktikerpnalet er ét af to nye paneler, som Rådet for Socialt Udsatte samarbejder med og får input fra i arbejdet med at udvikle en ny socialpolitisk vision og definere fremtidige arbejdsformer og fokusområder.

Panelet består af repræsentanter for brugerorganisationer og for sociale organisationer.

Det første møde i bruger-/praktikerpanelet blev afholdt den 23. september i København. Der var god tilslutning til mødet, hvor alle coronaretninglinjer blev overholdt, og de ca. 30 repræsentanter bragte en masse værdifulde input om bl.a. brugerinvolvering med sig. en diskusison om drømme og bekymringer for fremtidens socialpolitik gav også anledning til gode diskussioner.

Rådet arbejder nu videre pba. de erfaringer og input, der blev delt, og ser frem til næste møde i bruger-/praktikerpanelet.

Herunder kan du se billeder fra mødet og en kort video, hvor Vibe Klarup formand for Rådet for Socialt Udsatte fortæller lidt mere om formålet med mødet.